Τηλεφώνημα για συγχαρητήρια

συγχαρητήρια

Σήμερα δεχτήκαμε ένα ακόμα τηλεφώνημα. Κάποιος κύριος που είδε την σελίδα θέλησε να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας δώσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για το ότι κάποιος θέλει να μοιραστεί πληροφορίες με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η συζήτηση κράτησε για λίγη ώρα καθώς συστηθήκαμε και μάλιστα αμέσως ο κύριος Ν. μου μίλησε στον ενικό και ήθελε και ο ίδιος παρότι υπήρχε διαφορά ηλικίας να του μιλήσω στον ενικό.

Ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις για τα ζητήματα που μας απασχολούν και θέλησε να μάθει πως μπορεί να μένει ενήμερος για διάφορα πράγματα όμως οι γνώσεις του δεν φτάνουν σε τέτοιο επίπεδο οπότε θα τα λέμε τηλεφωνικά κατά διαστήματα.

Μένουμε στο ότι, η σελίδα έχει ήδη ένα θετικό ότι δίνει ‘ελπίδα’ σε όλους εμάς τους ΑΜΕΑ ότι μπορούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε/χρειαζόμαστε/έχουμε ανάγκη.

Αρκεί φυσικά να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδα στον άνθρωπο, στον συνάνθρωπο καλύτερα που είναι και αυτός με αναπηρία και που δεν τον ενδιαφέρει μόνο να πάρει πληροφορίες αλλά και να δώσει. Γιατί αυτό σημαίνει βοήθεια, το να μοιραζόμαστε πληροφορίες, το να ‘εξυπηρετούμε’ ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας.

Σας ευχαριστούμε κ. Ν. και ευχόμαστε το https://anapiria.com να είναι και για άλλους κάτι που θα τους βοηθήσει και θα τους δώσει ελπίδα να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα τους.

Κοινοποίηση:

Περισσότερα άρθρα

Τα οφέλη της ψυχολογικής υποστήριξης στα άτομα με αναπηρία

Άτομα με αναπηρία και περπάτημα

  Μας κάνει καλό Όλοι γνωρίζουμε ότι το περπάτημα, κάνει καλό στην υγεία. Υπάρχουν αποδείξεις για το ότι όλα το σώμα μας χρειάζεται την άσκηση

ο χρόνος είναι πολύτιμος

Καθημερινός αγώνας

H καθημερινότητα ενός ανθρώπου με αναπηρία Έχει ξημερώσει όμως εσύ δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Τι σου συμβαίνει ; Τίποτα, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Viber community

Το anapiria.com και στο viber

Το anapiria.com τώρα και στο Viber Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και σημαντικές ανακοινώσεις της ομάδας μας; Τότε σας προσκαλούμε

Γράψτε μας την άποψη σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο