Όταν πρόκειται για επαγγελματίες

ορθοπεδικά υποδήματα

Γεια σας,

Τις περισσότερες φορές στην ζωή μας, τα άτομα με αναπηρία θα χρειαστεί να μιλήσουμε ή να έρθουμε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους επιχειρηματίες για κάτι που έχουμε ανάγκη λόγο κάποια πάθησης μας. Η εμπειρία μπορεί να είναι από κακή εως μέτρια συνήθως, μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι-επιχειρηματίες μας αντιμετωπίζουν συνήθως απλά σαν έναν ακόμα πελάτη. Κάποιον που θα του πουλήσουν κάτι και θα πάρουν μια αμοιβή. Μου έχει τύχει πολλές φορές αυτό στην ζωή μου και έχω δει να συμβαίνει, να πηγαίνεις σε κατάστημα επειδή χρειάζεσαι κάτι και απλά ο άλλος να μην σου χαμογελάει καν όταν σε χαιρετάει φεύγοντας.

Εντάξει, δεν περιμένεις φυσικά να μπαίνεις σε ένα κατάστημα και να σου στρώνουν και κόκκινο χαλί, αλλά μια στοιχειώδη ευγένεια και σεβασμός να υπάρχει. Δεν μιλάω φυσικά για ένα σούπερ μάρκετ, όπου η ουρά είναι μεγάλη και περιμένει κόσμος και ο/η υπάλληλος είναι συνέχεια σε μια ‘πίεση’.

Μιλάω για καταστήματα όπου οι άνθρωποι μπαίνουν/βγαίνουν με μια σειρά, μια ροή. Εκεί ναι, περιμένω το κάτι παραπάνω.

Δυστυχώς τις πιο πολλές φορές απογοητεύομαι.

Όμως με μεγάλη μου χαρά, έχω βρει μια επιχείρηση που κάνει την διαφορά. Αυτό έγινε πριν χρόνια όταν χρειάστηκε να βρω κατάστημα που κατασκευάζει ορθοπεδικά υποδήματα. Με την πρώτη επαφή που είχα με το κατάστημα Λάσκος ορθοπεδικά 

βρήκα ανθρώπους που δεν σε αντιμετωπίζουν μόνο σαν πελάτη αλλά και σαν φίλο. Ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα και όχι μόνο αυτό, αλλά φροντίζουν να καλύψουν οποιαδήποτε απορία έχεις για αυτό που θα σου πουλήσουν.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λάσκο για αυτό που κάνει και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνω πελάτης τους χρόνια. Στις φωτογραφίες πιο κάτω μπορείτε να δείτε την ποιότητα και την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.

Κοινοποίηση:

Περισσότερα άρθρα

Τα οφέλη της ψυχολογικής υποστήριξης στα άτομα με αναπηρία

Άτομα με αναπηρία και περπάτημα

  Μας κάνει καλό Όλοι γνωρίζουμε ότι το περπάτημα, κάνει καλό στην υγεία. Υπάρχουν αποδείξεις για το ότι όλα το σώμα μας χρειάζεται την άσκηση

συγχαρητήρια

Τηλεφώνημα για συγχαρητήρια

Σήμερα δεχτήκαμε ένα ακόμα τηλεφώνημα. Κάποιος κύριος που είδε την σελίδα θέλησε να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας δώσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια και

ο χρόνος είναι πολύτιμος

Καθημερινός αγώνας

H καθημερινότητα ενός ανθρώπου με αναπηρία Έχει ξημερώσει όμως εσύ δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Τι σου συμβαίνει ; Τίποτα, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Γράψτε μας την άποψη σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο