Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο anapiria.com μας. Το παρόν έγγραφο καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου μας, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχουμε. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε με προσοχή, καθώς η παροχή των υπηρεσιών προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των παρακάτω όρων. Η αποδοχή συντελείται με το πάτημα του σχετικού link – «Αποδέχομαι».

1. Αποδοχή των Όρων: Με την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπου μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

2. Περιεχόμενο Χρήστη :Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που δημοσιεύουν στον ιστότοπο μας. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση περιεχομένου που παραβιάζει τους νόμους ή τις πολιτικές μας.

3. Καταχώρηση αγγελιών: Ο ιστότοπός μας επιτρέπει τη δημοσίευση μικρών αγγελιών. Οι χρήστες πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι αγγελίες τους είναι ακριβείς και να μην παρέχουν παραπλανητικές πληροφορίες.

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας θα πρέπει:
• Να κάνετε εγγραφή ως μέλος
• Η κάθε αγγελία καταχωρείται με ευθύνη του μέλους που την καταχωρεί, ως προς το περιεχόμενο. Διορθώσεις μπορεί να γίνουν από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, μόνο ως προς την σύνταξη, τη δομή και τη γραμματική του κειμένου.
• Όλες οι αγγελίες οι οποίες καταχωρούνται από αυτό το σύστημα, θεωρούνται αγγελίες ιδιωτών.
• Οι θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με το τηλέφωνο 6942.670827
• Μην καταχωρείτε αγγελίες για λογαριασμό τρίτων, για κανένα λόγο.
• Την ευθύνη για παραπλανητικό, υβριστικό, αναληθές περιεχόμενο, ή τη χρήση αριθμού τηλεφώνου ή λογαριασμού e-mail, που δεν του ανήκουν, φέρει ο χρήστης ο οποίος τα δήλωσε.
• Όλες οι αγγελίες ελέγχονται πριν εμφανιστούν.
• Ο έλεγχος των αγγελιών γίνεται για την αποφυγή κειμένων με υβριστικό – προσβλητικό περιεχόμενο, εσφαλμένη επιλογή κατηγορίας, ή διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάποια μικρή διόρθωση μπορεί να γίνει εφ’ όσον παρατηρηθεί.
• Οι αγγελίες παραμένουν για 60 ημέρες στο site. Αν θελήσετε νωρίτερα να διαγράψετε την αγγελία σας, κάντε είσοδο στον λογαριασμό σας και διαγράψτε τη .

4. Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που έχουν συγκεκριμένα αναφερθεί.

5. Πνευματική Ιδιοκτησία Το περιεχόμενο που παρέχουμε μέσω του ιστότοπου μας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή η διανομή του χωρίς άδεια.

6. Αποποίηση Ευθυνών Ο ιστότοπός μας παρέχεται “όπως είναι” και δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του.

7. Αλλαγές στους Όρους Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές αυτές θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μόλις δημοσιευθούν στον ιστότοπο μας.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε στη συγκεκριμένη έκδοση των όρων και προϋποθέσεων.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας.

cropped-favicon.png

Γίνε κι εσύ μέλος του anapiria.com

Συνδέσου ή κάνε εγγραφή

Μετάβαση στο περιεχόμενο