Τα οφέλη της ψυχολογικής υποστήριξης (1)

Έχετε πρόβλημα στο να είστε με πολύ κόσμο, να επικοινωνείτε και να συζητάτε; Δεν το έχετε μόνο εσείς. Με την κατάλληλη στήριξη, η συνύπαρξη σε μια ομάδα – οικογένεια είναι πιο ομαλή

Ό,τι γράφεται εδώ δεν αποτελούν συμβουλές από κάποιον ειδικό. Δεν είμαι ειδικός, είμαι όμως ένα άτομο με αναπηρία, όπου και εγώ έχω αντιμετωπίσει και συνεχίζω να αντιμετωπίζω καταστάσεις με πολύ άγχος κάθε μέρα. Η ίδια η αναπηρία μου και μόνο με προκαλεί άγχος σε καθημερινή βάση.

Έχω μάθει από την αναζήτηση λύσης σε κάποια τέτοια θέματα ότι το καλύτερο είναι να πάρουμε τον χρόνο μας και να μην βιαστούμε για κάτι.

Όπως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν έχουμε τα ίδια χέρια, ίδια πόδια, ίδια μαλλιά, χρώμα ματιών κ.τ.λ, έτσι δεν χρειάζεται να είμαστε το ίδιο καλοί σε κάτι που είναι κάποιος που ξέρουμε. Όπως και αυτός δεν είναι καλός σε κάτι που ξέρουμε ή κάνουμε εμείς καλά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Όταν καταλάβουμε αυτό το ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ που δεν είμαι το ίδιο καλός/η σε κάτι ή που έχω κάποιο θέμα όπως το παραπάνω, τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε την λύση του προβλήματος μας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα υποστήριξης

dna sample
cropped-favicon.png

Γίνε κι εσύ μέλος του anapiria.com

Συνδέσου ή κάνε εγγραφή

Μετάβαση στο περιεχόμενο